Over ons

Ruim 10 jaar verzorgt eigenaar en rij-instructeur Robert Rampersad rijlessen voor de personenauto in de categorie B. Dit doet hij met passie en vanuit de intentie om een ander te helpen.

'Mijn ervaring is dat een persoonlijke benadering, goed contact (de 'klik') en een informele lessfeer ten grondslag liggen aan het vertrouwen dat kandidaten in Verkeersschool Robert hebben. Deze factoren bepalen en beinvloeden het doorzettingsvermogen om te komen tot het resultaat: het behalen van het rijbewijs. Hard werken en plezier hebben met elkaar gaan hierbij hand in hand'.

 Verkeersschool Robert rijdt in de omgeving van Waalwijk, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel, Waspik, Drunen, Goirle, Dongen , Loon op Zand en Tilburg.


Wat bieden we jou?

Persoonlijke begeleiding van een ervaren, goed opgeleide en vaste rij-instructeur  -  Vertrouwen, persoonlijk contact en een correcte begeleiding staan centraal  -  Een ontspannen, plezierige en informele lessfeer  -  Kostenloos een kennismakingsles  -  Ruime ervaring met het geven van les aan mensen met rij- en faalangst  -  Kleinschalig en krachtig: je hebt bij ons een gezicht en bent geen nummer   -  Een lesprogramma in een tempo dat bij jou past   -  Verkeersschool Robert laat haar leerlingen de volledige les autorijden, zodat jouw tijd en uitgaven aan jou besteed zijn   -  Flexibiliteit in de planning: een wisselend school- of werkrooster vormt geen belemmering  -  Stap voor stap uitleg over hoe veilig te handelen in verschillende verkeerssituaties  -  Een opbouwende lesmethode - Je rijbewijs voor een goede prijs-kwaliteitverhouding